Helsinki Walks on Helsingin yliopiston tutkijoiden ja opiskelijoiden perustama yritys,  jonka tavoitteena on parantaa sekä Helsinkiin saapuvien että täällä asuvien kaupunkitietoutta.

Pyrimme toiminnallamme paketoimaan Helsingin historiaa kiinnostavaan muotoon – kävelykierroksiksi, näytelmiksi, näyttelyiksi, tiiviiksii tietopaketeiksi. Tuomme esiin tarinoita ja sattumuksia Helsingin julkisivun takaa – kerromme, miten Helsinki on muodostunut sellaiseksi kuin se tänään on. Helsinki Walks kertoo Helsingin historiasta uudella ja erilaisella tavalla ja tekee pääkaupungin historian näkyväksi niin turisteille kuin kaupungin asukkaillekin.

Helsinki Walksin asiantuntijat ovat alansa huippuosaajia, jotka osaavat kurkistaa pinnan alle ja tarinallistaa historiaa.

Me olemme historioitsijoita, jotka osaavat käytännön töitä ja tarttuvat rohkeasti uusiin haasteisiin!

Helsinki Walks toteuttaa useita erilaisia asiantuntijatöitä ennakkoluulottomasti ja luotettavana kumppanina. Monipuolisen sisältöosaamisemme myötä meiltä onnistuu korkeatasoisen akateemisen tutkimustiedon tuottaminen, historiikkien laatiminen tai yrityksen tarinan kiteyttäminen markkinointimateriaaleihin. Teemme myös julkaisujen kuvatoimituksia ja meiltä voit tilata asiantuntevan luennoitsijan joka tilaisuuteen.

  • Sisällöntuotanto historiatieteellisiin hankkeisiin (esim. historiatekstit, historiahaastattelut)

  • Teoksen kuvatoimituksen suunnittelu ja toteuttaminen

  • Arkistoaineiston järjestäminen, seulonta ja luettelointi

  • Luennot ja esitelmät


IMG_20210924_183526